Nowe weekendowe letnie menu
W weekendy zwykle chowamy główne menu do szafy i zapraszamy do degustacji dań z naszego
menu przygotowanego specjalnie na gorące letnie weekendy ...
Zupy
|
|
Rosół z kurczaka zagrodowego |
12.00 zł. |
Chłodnik |
14.50 zł. |
Dania główne
|
|
Kotlet schabowy z kością |
40.50 zł. |
Żeberka wieprzowe |
43.00 zł. |
Polędwiczka wieprzowa |
44.00 zł. |
Pierś kurczaka |
40.00 zł. |
Filet z piersi indyka grillowany |
42.00 zł. |
Pierogi sezonowe |
Dostępne sezonowo |
Wołowina po burgundzku |
41.50 zł. |
Stek z polędwicy wołowej |
59.00 zł. |
Kotleciki jagnięce z pieczonymi młodymi ziemniakami podawany z sałatką gruzińską |
55.00 zł. |
Mix szaszłyków |
43.50 zł. |
Musaka |
41.50 zł. |
Dorsz w panierce kukurydzianej |
42.00 zł. |
Pstrąg łososiowy grillowany |
43.50 zł. |
Sałatki
|
|
Pierś z kaczki |
39.50 zł. |
Liście sałat |
25.50 zł. |
Przekąski
|
|
Tatar wołowy |
30.00 zł. |
Ser camembert |
28.50 zł. |
Do dań głównych :
- aromatyczny likier wiśniowy ...
Zapraszamy do naszego klubu gościa.
Uczestnictwo w klubie zapewnia otrzymywanie drogą mailową biuletynów informacyjnych z nowościami
oraz promocjami w naszej restauracji.
|